Pes napadel zavarovalniškega agenta

Foto: Profimedia
Pes je moškega ugriznil.
Oglej si celoten članek

Koprski policisti so v sredo dopoldne prijeli prijavo, da je pes ugriznil moškega. Zavarovalniškega agenta je med obiskom v eni od hiš na Razdrtem napadel pes. 

V hiši je bil pes pasme argentinska doga, ki je v lasti 39-letnega domačina. Pes je 59-letnega moškega iz Ilirske Bistrice ugriznil v levo ramo in ličnico. Oškodovanec je iskal zdravniško pomoč na urgenci. 

Po preverjanju policistov PU Koper je bilo ugotovljeno, da je dotični pes že napadel človeka. Zoper lastnika bodo uvedli hitro postopek po Zakonu o zaščiti živali.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 20:51 25. Oktober 2018.

    Jaz sem pri vhodu nalepil napis: "Raznim zavarovalniškim agentom in akviziterjem vstop prepovedan". Pa imam mir pred njimi, čeprav nimam …

  • 15:21 25. Oktober 2018.

    Agent nima kaj hoditi brez spremstva po moji parceli in če je tabla pozor hid pes si je sam kriv

  • 14:30 25. Oktober 2018.

    Nič se ne bojte, naš ne bo nič naredil, dokler ne naredi. Lastnika je treba dobro oglobit, pa še agent …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.