Pes pogrizel kozo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pes bolgarskega turista v Kranjski Gori napadel kozo.
Oglej si celoten članek

Kranjskogorski policisti so včeraj popoldan obravnavali Bolgara, ki v sredo ni zavaroval svojega psa, ki je še isti dan na Borovški cesti napadel kozo. Po ugrizu so domačini psa privezali in o dogodku obvestili policiste. Za psa je poskrbelo jeseniško pasje zavetišče, policisti pa so z zbiranjem obvestil kasneje našli še njegovega lastnika in ga kaznovali z 800 evri globe.

Pes naj bo pod nadzorom! 

"Opozarjamo, da morajo skrbniki na javnih mestih zagotoviti ustrezno varstvo psa, z ustrezno vzgojo in šolanjem oziroma z drugimi ukrepi pa tudi, da pes ni nevaren za okolico. Psa je treba imeti tudi stalno pod nadzorom, starši pa naj svojim otrokom stik s takim psom vedno preprečijo," ob tem dogodku opozarjajo na PU Kranj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.