Pešec hodil po avtocesti

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V predoru Kastelec se je v smeri proti Kozini sprehajal pešec.
Oglej si celoten članek

Okrog osme ure zvečer so bili koprski policisti obveščeni, da v predoru Kastelec, v smeri proti Kozini, hodi pešec. Policisti so moškega našli in ga pospremili iz predora.

Izkazalo se je, da gre za državljana Afganistana, ki ni imel pri sebi niti dokumentov niti denarja. Potoval naj bi skrit v tovornjaku, namenjen pa je bil v Italijo. Zaprosil je za azil, zato so ga policisti odpeljali v azilni dom.

Med nezakonitimi migranti štirje otroci

V azilni dom so policisti odpeljali tudi sedem nezakonitih migrantov, ki so jih prijeli v Sušaku pri Ilirski Bistrici. Državljani Afganistana in Irana, stari 38, 31 in 22 let, med katerimi so bili dva šestletna otroka, triletni otrok in dojenček, so bili brez denarja in dokumentov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:53 1. December 2011.

    Meni se pa zdi, da se ta moški ni sprehajal, ampak je hotel (želel) nekam prit , in ni imel …

  • 12:23 1. December 2011.

    Nič ne bojo naredil,tko,kot tud do zdej niso,kanede???

  • 11:33 1. December 2011.

    Če bi ga povozil avto bi bil pa spet voznik kriv a ne? Močno upam, da bo nova desna vlada …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.