Peška huje poškodovana

Foto: Žurnal24
70-letna peška nepravilno prečkala cesto, voznik se je poskušal izogniti nesreči. Peška huje poškodovana.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila v Kranju malo pred 17. uro. 70-letna domačinka je nepravilno  prečkala Kidričevo cesto izven prehoda za pešce. Takrat je pravilno pripeljal 30-letni Kranjčan, začel je naglo zavirati, se umikati v levo, vendar nesreče vseeno ni mogel preprečiti.

Peško, ki je nenadoma pritekla z njegove desne strani na vozišče, je zadel s prednjim desnim delom vozila. Z glavo je najprej udarila v vozilo, nato je padla na tla in huje poškodovana obležala. Poškodovana se zdravi v KC Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.