Peška je v smrtni nevarnosti

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Huda nesreča na Zaloški cesti v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 14. ure se je zgodila huda prometna nesreča na Zaloški cesti. 67-letna peška je utrpela hude poškodbe in je v smrtni nevarnosti. 

Voznik osebnega avtomobila je vozil po Zaloški cesti v Ljubljani od Toplarniške proti Chengdujski ulici in dohitel kolono vozil pred seboj. Zaradi domnevno vožnje z neprilagojeno hitrostjo je najprej trčil v vozilo pred njim, nato pa zapeljal na avtobusno postajališče. Tam je trčil v postajališče, nato pa zapeljal preko pločnika in kolesarske steze na travnato površino. Trčil je v betonski podporni zid, od koder je vozilo odbilo nazaj na pločnik, kjer je trčilo v peško, ki je hodila po pločniku. 

Huje poškodovano peško so z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center. Povzročitelj je utrpel lahke telesne poškodbe. 

Policisti še zbirajo obvestila glede okoliščin nesreče. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:17 13. Junij 2018.

    Zanimiva bi bila tudi znamka avtomobila.

  • 10:37 13. Junij 2018.

    Ta norec nikdar več ne bi smel sesti za volan.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.