Peška po prihodu v bolnišnico umrla

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nekaj pred poldeveto je v Zgornji Polskavi prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je umrla peška.
Oglej si celoten članek

"Okoli  8.25  smo  bili  na  telefonsko  številko 113 obveščeni,  da  se  je  v  Zgornji  Polskavi zgodila prometna nesreča in da povožena  peška  leži  na  vozišču.  Na  kraj smo tako poslali policiste in reševalce," obvešča Mirna Šadl z mariborske policijske uprave.

Policisti  so  do  sedaj  ugotovili,  da  je  49-letni  voznik vozil osebni avtomobil  iz  smeri  Slovenske Bistrice proti Framu. Na Mariborski cesti v Zgornji  Polskavi  je  na  prehodu  za  pešce trčil v 59-letno peško, ki je prečkala vozišče iz njegove desne proti levi.

Poškodovano  peško  so  z  reševalnim  vozilom prepeljali v UKC Maribor. Ob 10.52 so nas od tam obvestili, da je zaradi prehudih ran, ki jih je utrpela v prometni nesreči, umrla.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:33 2. Avgust 2016.

    malo na facebuke poglej morda koga spet čakajo je to bolj pomembno od varnosti nas

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.