Peška stekla čez cesto in trčila v avtobus

Foto: Google
Foto: Google
Pri glavni avtobusni postaji v Ljubljani se je zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodovala peška.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Ljubljana Center so bili obveščeni o dogodku z dne, 27. oktobra 2023, do katerega je prišlo nekje med 13.10 in 14.10 pri glavni avtobusni postaji v Ljubljani. Po doslej znanih ugotovitvah naj bi peška stekla čez cesto in pri tem trčila v bok avtobusa in padla. 

Peška je nato nadaljevala svojo pot, nato pa čez nekaj časa poiskala zdravniško pomoč, kjer je bilo ugotovljen, da je huje poškodovana. 

Policija zaradi razjasnitve vseh okoliščin dogodka prosi voznika avtobusa in vse morebitne priče navedenega dogodka, da se zglasijo ali pokličejo na Policijsko postajo Ljubljana Center, Trdinova ulica 10, telefonska številka 01/475 06 00 ali na številko 113 oziroma 080 1200. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.