Pesti vihtela na šolskem avtobusu

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
19-letnik in 17-letnik sta drug drugega izzivala že na avtobusu, na postaji v Sevnici pa sta prepir dokončala s pestmi. Oba sta bila opita.
Oglej si celoten članek

Sevniški policisti so na tamkajšnjo avtobusno postajo prispeli v petek malo pred 16. uro.

Tam so pomirili in popisali 19-letnika in 17-letnika iz okolice Sevnice. Kot se je izkazalo, sta se skupaj peljala na šolskem avtobusu iz Novega mesta. Devetnajstletnik naj bi bil že na avtobusu opit, med vožnjo je pil in domnevno izzival k pretepu ter žalil 17-letnika.

Na sevniški avtobusni postaji sta se po izstopu iz avtobusa stepla, tako da so morali 19-letnika z reševalnim vozilom s poškodbami glave odpeljati v bolnišnico. Stopnja poškodb in alkohola bosta znani naknadno.

Sedemnajstletnik je dobil nekaj prask, njegov alkotest pa je pokazal 0,58 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Oba bodo kazensko ovadili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.