Pestro poletno dogajanje

Foto: Žurnal24 Kot pravi Tamara Kozlovič, vodja Turistične organizacije MOK, bodo s tematsko ob
Koper. Kar 350 prireditev, ki bodo zadovoljile vse okuse.
Oglej si celoten članek

Živahno. Danes bodo prebivalci Mestne občine Koper (MOK) v nabiralnike prejeli zloženko V objemu poletja s koledarjem prireditev za julij, avgust in september. Za organizacijo več kot 350 prireditev bo poskrbelo 81 organizatorjev, MOK pa bo zanj odštela 200 tisoč evrov.

Ob ponedeljkih bodo v Taverni Poletni večeri ob filmu, ob torkih Poletni gledališki večeri s komedijami na Martinčevem trgu, ob sredah se bo na Vrtovih Pokrajinskega muzeja Koper odvijal glasbeni festival Jeff, ob četrtkih zvečer pa bodo koncerti klasične glasbe Tartini Junior v Atriju Pretorske palače. Med drugim bo klub koprskih študentov poskrbel, da bo od torka do četrtka živahno v mestnem jedru z manjšimi glasbenimi akcijami Ulice pripovedujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.