Pet dni po nesreči je izgubila boj za življenje

Foto: PP Metlika
Foto: PP Metlika
Kolesarka, ki je bila minuli torek udeležena v prometni nesreči v Murski Soboti, je zaradi hudih poškodb v nedeljo umrla v murskosoboški bolnišnici, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. Prometno nesrečo je povzročil voznik avtobusa.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila v torek, 18. maja, okrog 7. ure. Povzročil jo je voznik avtobusa, ki je na označenem prehodu za pešce in kolesarje v krožnem križišču odvzel prednost kolesarki. Kolesarka je bila v nesreči hudo telesno poškodovana. Odpeljali so jo v murskosoboško bolnišnico, kjer pa je zaradi poškodb čez nekaj dni umrla.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.