Pet pridržanih zaradi napada na policiste

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Policisti v Črnomelj prišli zaradi prerivanja in pretepanja na prireditvi. Epilog: pet pridržanih zaradi napada na policiste.
Oglej si celoten članek

Nekaj minut po četrti uri zjutraj so policiste poklicali na prireditveni prostor v Črnomlju, ker naj bi prišlo do prerivanja in pretepa.

Na koncu so policisti pet oseb pridržali zaradi suma napada na policiste. Kakšni ukrepi jih bodo doleteli, se bodo odločili po preučitvi vseh ugotovljenih okoliščinah. V intervenciji ni bil poškodovan nihče.

Pijani nemirnež dobil več položnic

Metliški policisti pa so posredovali pri sporu in pretepu v Dolnji Dobravici, kjer je prišlo do prerivanja in pretepa med starejšimi in mlajšimi. Ker se ena oseba niti ob prihodu policistov ni želela pomiriti in je nadaljevala s kršitvijo v pijanem stanju, so jo pridržali in napisali več plačilnih nalogov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.