Pet ur preboden visel na železni palici

Foto: Žurnal24 Dežurna zdravnica si je morala prižgati cigareto, da se je umirila, saj ni mogla
Ruski gradbeni delavec Nikolas Kolesničenko je z dveh metrov padel na železno palico, debelo 2 cm, in na njej preboden z glavo navzdol visel pet ur. Kirurgi so mu palico uspešno odstranili.
Oglej si celoten članek

30-letni Nikolas Kolesničenko je med praznovanjem rojstnega dneva svojega prijatelja na gradbišču v ruskem mestu Krasnodar s stavbe padel naravnost na železno palico. Na njej je z glavo navzdol preživel kar pet ur.

 

Vznemirljiva vsebina

Opozarjamo, da lahko  fotografija vznemiri občutljive osebe. 

Ob prihodu na mesto nesreče so zdravniki menili, da je Nikolas zagotovo mrtev. Na njihovo presenečenje pa so mu izmerili krvni pritisk, ki je bil takšen, kot pri zdravem človeku. Dežurna zdravnica si je morala celo prižgati cigareto, da se je umirila, saj ni mogla verjeti, da je še vedno živ. Takoj so ga odpeljali v bolnišnico, kjer sta ga dve ekipi kirurgov operirali tri ure.

Palica gradbenemu delavcu na srečo ni poškodovala nobenega pomembnega notranjega organa. "Ni mi jasno, kako sem sploh padel nanjo. Zadnje, kar se spominjam, je, da sem hotel prijatelju nekaj povedati. Potem sem padel. Nato pa sem se zbudil v bolnišnici," se spominja Nikolas.

Po prvi operaciji je moral Nikolas še na drugo, saj mu je med bivanjem v bolnišnici iz ust začela teči kri. Med operacijo je bil že klinično mrtev, a je zdravnikom uspelo, da so ga vrnili med žive.

Železno palico, ki so jo izvlekli skozi vrat, so v bolnišnici spravili kot spomin na bizaren dogodek, Nikolas pa je po nesreči prenehal delati kot gradbeni delavec in je raje postal varnostnik.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.