Petkova nesreča zaprla vse tri pasove

Foto: Bralec G. K. Nesreča na avtocesti v bližini Ljubljane Foto: Bralec G. K. Nesreča na avtocesti v bližini Ljubljane Foto: Bralec G. K. Nesreča na avtocesti v bližini Ljubljane Foto: Bralec G. K. Nesreča na avtocesti v bližini Ljubljane
Včeraj so na avtocesti Ljubljana - Celje pri izvozu Zadobrova trčila tri vozila. Več oseb je bilo lažje poškodovanih. Fotografije nam je posredoval bralec.
Oglej si celoten članek

"Policijska uprava Ljubljana je bila o prometni nesreči obveščena včeraj okoli 16.20 ure," nam je sporočil Vinko Stojnšek iz ljubljanske policijske uprave.

Prometno nesrečo je povzročila 35 letna voznica osebnega avtomobila VW passat, domnevno zaradi neprilagojene hitrosti. V prometni nesreči sta bila udeležena še vozili znamke Opel Corsa in Citroen Berlingo.

Voznik in sopotnica v Corsi, voznik Berlinga in sopotnika v passatu, otroka, so se lažje poškodovali. Zaradi prometne nesreče je bil na tem delu avtoceste močno oviran promet, so še sporočili s policije.

Na nesrečo nas je opozoril bralec, ki nam je poslal fotografije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • dd
    10:10 12. Marec 2012.

    Predlagam, da voznikom, ki povzročajo take nesreče vklučijio ponovno v avto šolo, kjer se bodo navčili pravilne vožnje. Prava sramota, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.