Petrina najbolj oblegana

Foto: Žurnal24
Praznični dan bo marskido izkoristil za izlet na morje. Po podatkih Prometno-informacijskega centra je promet povečan proti Kopru. O zastojih poročajo iz mejnega prehoda Petrina.
Oglej si celoten članek

Povečan promet je na ljubljanski zahodni obvoznici od priključka Brdo proti razcepu Koseze, do zastojev pa prihaja na cesti Koper - Izola(pred Žusterno).

Čakalne dobe na mejnih prehodih:

- pri izstopu: Petrina 1 uro in 30 minut.

AC Ljubljana - Koper, viadukt Ivanje selo (vir: PIC)

Kot so za zurnal24.si že zjutraj povedali na PIC, bodo čez dan najbolj obremenjeni mejni prehodi s Hrvaško (Dragonja in Sečovlje) ter obalna cesta od Kopra do Izole.

Ta podaljšan vikend bodo omejitve prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7,5t: danes  med 8. in 21. uro; v soboto 26. 6. med 8. in 13. uro, na primorskih cestah med 6. in 16. uro; v nedeljo 27. 6. med 8. in 21. uro, na primorskih cestah med 8. in 22. uro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.