Petrol kupil hrvaški Butan

Foto: Žurnal24
Slovenska energetska družba Petrol je prevzela hrvaško podjetje Butan.
Oglej si celoten članek

"S tem nakupom Petrol uspešno nadaljuje načrtovano strategijo regionalnega širjenja in utrjevanja tržnega položaja na področju prodaje plina v sosednji državi," so sporočili iz Petrola. Podjetje je zdaj v stoodstotni lasti družbe Petrol in je preimenovano v Petrol Butan Osijek.

"Butan je podjetje, ki si je s svojim dokazanim desetletnim kakovostim delovanjem pridobilo zaupanje številnih kupcev in lokalne skupnosti, zato ne dvomimo, da bomo tudi kot novi lastnik to zaupanje upravičili, še več, trudili se bomo raven kakovosti dvigniti še na višje," je ob prevzemu povedal Aleksander Svetelšek, predsednik uprave družbe Petrol.

Petrol je že junija postal 51-odstotni lastnik hrvaškega plinskega podjetja Jadroplin iz Drniša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.