Petrol v nakup črpalk OMV?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Petrol se zanima za nakup 91 črpalk pod okriljem naftne družbe OMV na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini.
Oglej si celoten članek

Načrt oziroma ponudbo za nakup bencinskih črpalk je včeraj po poročanju Dela uprava Petrola, ki jo vodi Tomaž Berločnik, predstavila nadzornikom družbe.

V Petrolu bodo morali dokončno odločitev sprejeti te dni, saj se konec avgusta oziroma na začetku prihodnjega tedna izteče rok za oddajo zavezujočih ponudb.

Eden izmed neimenovanih sogovornikov iz krogov blizu Petrola je dejal, da bo vse odvisno od cene. Za nakup omenjenih črpalk se med drugim sicer zanimajo tudi ruski družbi Zarubežnjeft in Gazprom ter hrvaška Ina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:46 29. Avgust 2012.

    Sem se že ustrašil, da nebom imel kje tankat, ker na Petrol ne hodim, ostale črpalke pa niso na dosegu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.