Pijan, brez izpita ostal brez avta

Krški policisti so oglobili 19-letnika, ki je pod vplivom alkohola brez vozniškega dovoljenja vozil avtomobil. Plačilni nalog pa je dobila tudi njegova sopotnica.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Krško so v noči na torek med kontrolo prometa v Krškem zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika osebnega avtomobila. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je imel 19-letni kršitelj v litru izdihanega zraka 0,76 miligramov alkohola. Izkazalo se je, da nima vozniškega dovoljenja, saj še ni opravljal vozniškega izpita za vožnjo vozil B kategorije. Avtomobil so mu zasegli in zaradi kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Plačilni nalog so izdali tudi 18-letni sopotnici v vozilu, ki je dala avtomobil v uporabo kršitelju, ki nima vozniškega dovoljenja in je bil očitno pod vplivom alkohola.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.