Pijan in brez izpita vozil v napačni smeri

Foto: Bobo
Foto: Bobo
Policija preiskuje okoliščine vožnje v napačni smeri po avtocesti od Grosuplja proti Ljubljani in prometne nesreče v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Včeraj je nekaj po peti uri zjutraj voznik vozil po avtocesti iz smeri Grosuplja proti Ljubljani. Pred tunelom Debeli hrib je obrnil vozilo in vožnjo nadaljeval v pravilni smeri nazaj proti Grosupljem. Policisti so 37-letnega voznika pri izvozu Šmarje Sap ustavili.

Ugotovili so, da nima vozniškega izpita in vozi pod vplivom alkohola. Policisti še zbirajo obvestila, zato prosijo vse, ki so bili priče nevarne vožnje, naj jim posredujejo informacije.

Trčenje v križišču

Policiji bodo prav prišli tudi vsi podatki o trčenju, ki se je v petek okoli 14.20 zgodilo v križišču Leskovškove ceste in nadvoza hitre ceste. Voznik osebnega avtomobila je vozil po izvoznem kraku hitre ceste, v smeri Leskovškove ceste iz smeri nadvoza pa je pripeljala voznica. V križišču je prišlo do trčenja, v katerem je nastala materialna škoda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:57 5. November 2012.

    Namestit bi moral neko prepreko, ki bi onemogočala narobe vozečim, da vtopijo na AC

  • 16:17 4. November 2012.

    Zopet en voznik brez glave in izpita.<br />Upam da mu je šola za naprej. Drugače pa naj<br />hodi peš, manj …

  • 16:17 4. November 2012.

    Zopet en voznik brez glave in izpita.<br />Upam da mu je šola za naprej. Drugače pa naj<br />hodi peš, manj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.