Pijan in pod vplivom drog povzročil nesrečo

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Jeseničan je v torek ponoči zapeljal s ceste in povzročil nesrečo s telesnimi poškodbami. V avtomobilu je vozil še tri mlade sopotnike.
Oglej si celoten članek

Gorenjski prometni policisti so zaradi  nevarne vožnje v cestnem prometu kazensko ovadili Jeseničana, ki je v  torek  ponoči  na avtocesti pri Lipcah zaradi neprilagojene hitrosti ter vpliva  alkohola  (0,66  mg/l)  in  prepovedanih  drog  zapeljal s ceste in povzročil  prometno  nesrečo  s telesnimi poškodbami.

"Povzročitelj je vozil neregistriran avtomobil, v katerem so bili še trije mladi potniki, ki so se v nesreči lahko telesno poškodovali," poroča Bojan Kos s kranjske policijske uprave. Za  dejanje  se  storilec  kaznuje  z  denarno  kaznijo ali zaporom od treh mesecev do treh let in s prepovedjo vožnje motornega vozila.

Vozniki  pod  vplivom  alkohola so letos na gorenjskih cestah povzročili 30 prometnih  nesreč, kažejo podatki do 4. aprila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.