Pijan Korošec pretepal ženo

Foto: Žurnal24 25. november je mednarodni dan proti nasilju nad ženskami. (Foto: Žurnal24)
Mamo je pred nasilnim očetom rešil sin. Letos je bilo izrečenih že več ukrepov prepovedi približevanja.
Oglej si celoten članek
"Enainšestdesetletni moški je pijan začel ženo potiskati po stanovanju, jo žaliti in pretepati. Nadaljnje nasilje pa je preprečil sin," opisuje dogodek v družini na območju Mislinje Peter Pungartnik s Policijske uprave Slovenj Gradec.

Policisti so ugotovili, da je moški že več let psihično in fizično nasilen do žene. "Samo v zadnjem mesecu je bil nasilen že štirikrat, a ga žrtev ni prijavila. Zdaj pa je zbrala pogum," pravi Pungartnik. Nasilnežu so policisti izrekli ukrep prepovedi približevanja ženi na manj kot na 200 metrov.

"V zadnjem obdobju je več prijav nasilja v družini in izrečenih ukrepov, v prvega pol leta smo izrekli prepoved približevanja 32-krat. A temnega polja je še vedno veliko,"
dodaja Pungartnik.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.