Pijan na letalu uriniral po 11-letnici

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Potniki ameriškega letala JetBlue, ki je letelo iz Portlanda v New York, si bodo petinpolurno potovanje dobro zapomnili. Najprej je 18-letni potnik uriniral po 11-letnici, eno uro pred pristankom pa je drug potnik poročal o bolečinah v trebuhu in začel bruhati.
Oglej si celoten članek

18-letni Robert Vietze, ki je sedel pet vrst pred 11-letnico, se je tako spozabil, da je pred 11-letno deklico, ki je spala na svojem sedežu, odpel zadrgo in začel po njej urinirati, poroča New York Post.

"Pijan sem bil in se nisem zavedal, da uriniram po njeni nogi," je glede na policijska poročila dejal najstnik. Kasneje je priznal, da je spil osem pločevink alkoholnih pijač.

Dekličin oče, ki je šel v tistem času skupaj z drugo hčerko na stranišče, je bil razumljivo zgrožen. "Zbudil sem se, ko sem slišal, kako moški kriči na najstnika, in videti je bilo, kot da ga bo udaril po obrazu," je dejala ena izmed prič. "Oče je kričal ´odj...i stran´! Nočem, da se približa moji družini," pa je dejal drug potnik.

Stevardese so Vietzeja presedle na drug konec letala in šokirani deklici umile nogo.

Drugemu potniku postalo slabo

Uro pred pristankom pa je drug potnik začel tožiti o bolečinah v trebuhu in začel bruhati. "Je na letalu kakšen zdravnik ali medicinska sestra?" je pilot prek zvočnika vprašal potnike. "Imamo nujen zdravstveni primer."

Ker niso našli pomoči, so na pomoč priskočile stevardese in moškega pomirile, tako da so lahko v miru pričakali pristanek letala. "Pilot je prišel iz kabine in vprašal posadko, kaj se dogaja," je dejala priča.

"Ko smo pristali, nas je pilot opozoril, da na letalo prihaja policija." Policija je tako oslabljenega moškega odpeljala v bolnišnico, Vietzeja pa na policijsko postajo, kjer so ga zaslišali in izpustili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.