Pijan povzročil nesrečo, v avtu pustil poškodovanega sopotnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Novomeški policicisti so sinoči posredovali v prometni nesreči, v kateri je povzročitelj pobegnils kraja nesreče, v avtu pa pustil poškodovanega sopotnika. Voznik je bil poleg vsega pijan.
Oglej si celoten članek

Sinoči nekaj po 18. uri je v Drnovem prišlo do prometne nesreče; policisti so ob posredovanju v avtomobilu našli poškodovanega sopotnika, voznik avtomobila pa je še z enim sopotnikom z mesta nesreče pred prihodom policistov pobegnil.

Poškodovanega potnika so reševalci odpeljali na zdravljenje v novomeško bolnišnico, policisti pa so ugotovili, da je voznik avtomobila Nissan almera zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča najprej zapeljal s ceste, trčil v drog javne razsvetljave, se z vozilom prevrnil in pobegnil.

Med vožnjo nihče ni bil pripet z varnostnim pasom. Mladoletnega povzročitelja, ki se je v nesreči prav tako lažje poškodoval, so policisti izsledili; v litru izdihanega zraka je imel 0,52 miligramov alkohola (1,08 g/kg). Policisti so poleg tega ugotovili, da je vozil ukraden avtomobil.

Trije mladeniči so namreč slabo uro pred nesrečo avtomobil, v katerem so bili kontaktni ključi, ukradla z dvorišča stanovanjske hiše v Drnovem. Vsi trije se bodo tako zaradi svojih podvigov zagovarjali na sodišču. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:06 1. December 2015.

    prej brazlici, nič posebnega

  • 07:41 1. December 2015.

    A so ta zasmodeni ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.