Pijan povzročil prometno nesrečo

Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš Prometna nesreča Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš Prometna nesreča Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš Prometna nesreča Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš Prometna nesreča Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš Prometna nesreča Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš Prometna nesreča Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš Prometna nesreča Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš Prometna nesreča Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš Prometna nesreča Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš Prometna nesreča
32-letni voznik Toyote je sinoči povzročil prometno nesrečo, v kateri se je sam huje poškodoval, 65-letnik, v katerega je trčil pa lažje.
Oglej si celoten članek

Sinoči nekaj pred 19. uro je pri Mengšu prišlo do prometne nesreče, v kateri sta dva udeleženca utrpela telesne poškodbe, na pločevini pa je nastalo za okrog 17 tisočakov škode.

32-letni voznik Toyote Yaris je vozil iz smeri  Mengša proti Kamniku; ko je pripeljal izven rondoja, je zapeljal na nasprotni prometni pas in trčil v 65-letnega voznika Opel Corsa, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

Ob trčenju je vozilo 32-letnika zavrtelo na levi prometni pas, pri čemer je trčil v 51-letnega voznika Mazde, ki je pravilno pripeljal iz smeri Kamnika proti Mengšu.

Policisti so pri povzročitelju nesreče ugotovili prisotnost alkohola (0,41 mg/l).

V nesreči so posredovali gasilci PGD Mengeš in PGD Kamnik, ki so morali enega udeleženca izrezati iz vozila. 

 
xxx

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:38 18. Marec 2016.

    Očitno nimaš pojma, kaj so regresni zahtevki ZZZS-ja.

  • 14:40 18. Marec 2016.

    Ne bluzi in si ne zmišljuj. Edino v okviru avtomobilskega zavarovanja lahko zavarovalnica zahteva regresivni zahtevek, ki pa je z …

  • 14:02 18. Marec 2016.

    Upam, da je res da vse to kar si naštel zaračunajo pjancu...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.