Pijan, s 6-letnim otrokom v avtu bežal pred policisti

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Z nezmanjšano hitrostjo je zletel s ceste na njivo.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Lendava so v soboto okrog polnoči med kontrolo cestnega prometa izven naselja Melinci zaustavljali voznika osebnega avtomobila. Voznik se na znake policistov ni odzval in je z nezmanjšano hitrostjo nadaljeval vožnjo. 

Policista sta se zapeljala za vozilom in ga zaustavljala z zvočnimi in svetlobnimi znaki na vozilu. Zaradi neprilagojene hitrosti je voznik zapeljal s ceste na njivo. V času nesreče je bil v vozilu tudi 6-letni otrok. V nesreči se ni nihče poškodoval.

Povzročitelj prometne nesreče je vozil pod vplivom alkohola. Test je pokazal 1,15 mg/l alkohola v krvi. 

Zoper 40-letnega voznika je bilo odrejeno pridržanje. Policisti bodo podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu. O dogodku bodo obvestili tudi pristojni center za socialno delo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.