Pijan ustrelil v zrak

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Včeraj popoldne je moški sredi lokala izvlekel pištolo in ustrelil v zrak.
Oglej si celoten članek

Novogoriški policisti niso sporočili, kje natančno se je dogodek zgodil, pojasnili pa so, da so včeraj okoli pol treh prejeli obvestilo o streljanju. Patrulji, ki sta prihiteli na kraj dogodka, strelca tam nista našla, saj je že odšel.

Kljub temu so policisti na podlagi razgovorov hitro ugotovili, da gre za moškega iz okolice Dornberka, ki je v lokalu sprožil strel iz plinske pištole, v lokal pa naj bi prišel že pod močnim vplivom alkohola. Čeprav pištola ni bila prava, ga čaka kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.