Pijan vozil avtobus z otroki

Foto: Jerca Božič Kranjec
Foto: Jerca Božič Kranjec
Policija ustavila pijanega voznika avtobusa na katerem so bili otroci in starši.
Oglej si celoten članek

Policisti  policijske spostaje  Gornji  Petrovci so med ponedeljkovim nadzorom prometa 13.30 uri v  Vidoncih  zaustavili  voznika  avtobusa  madžarskih registrskih številk, ki je vozil predšolske otroke skupaj s starši.
Med  kontrolo so ugotovili, da  voznik  avtobusa - madžarski državljan  kaže  očitne  znake  alkoliziranosti,  zato  so mu odredili preizkus  z elektronskim alkotestom.

Ta je pokazal, da je voznik avtobus vozil pod vplivom alkohola (0,17 mg/l), zaradi česar mu je bila prepovedana nadaljnja vožnja in izrečena globa, ki jo je na kraju tudi poravnal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 22:07 26. Junij 2016.

    Noben moški ne kaže znamenja vinjenosti pri 0.17 miligrama in zato ne lažite in ne zavajajte bralcev ! Policija ga …

  • 17:19 24. Junij 2016.

    Ali pa: budala, ki je napisala prejšnji post je sral na svoj avto!

  • 18:21 23. Junij 2016.

    brez veze

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.