Dravograd: Pijan vozil šolski avtobus, to je sledilo ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za šolarje uredili nadomesten prevoz.
Oglej si celoten članek

Pri poostreni kontroli prevozov šolskih otrok na območju policijske postaje Dravograd so policisti davi ustavili voznika, ki je vozilo, označeno za prevoz otrok, vozil pod vplivom alkohola. Vozniku so začasno odvzeli vozniško dovoljenje, mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu izrekli globo. Za šolarje je bil urejen nadomestni prevoz.

Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel voznik 0,2 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Nadomestni prevoz je šolarjem uredilo podjetje, ki se ukvarja s prevozi otrok v šolo, so še navedli.

Zaplet Drama: Avtobus je začel goreti, v njem so bili otroci Slovenija Policisti predlagajo krepko višje globe za te prekrške

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:11 18. Marec 2024.

    Sigurno je kakšen pernati levičar ali iz kakšne pernate NWO, ki jo financira pernata državna ablast. Ne more biti drugega …

  • 14:55 18. Marec 2024.

    Čestitke policiji za preventivni ukrep . Pomislite kaj bi lahko bilo .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.