Pijan vozil v nasprotno smer in trčil v policiste

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Policisti so ponoči prestregli voznika, ki je vozil v napačno smer.
Oglej si celoten članek

"Nekaj po drugi uri danes zjutraj smo bili obveščeni, da po avtocesti iz smeri Maribora proti Šentilju, po nasprotni smeri vožnje vozi osebno vozilo znamke Mercedes," so sporočili s PU Maribor. 

Nekaj minut po prejetem obvestilu so voznika osebnega vozila zaustavili na prehitevalnem pasu avtoceste na območju Šentilja. Pri zaustavljanju je voznik trčil v službeno vozilo policije, pri čemer pa na srečo ni bil nihče poškodovan. 

Pri nadaljnji kontroli voznika in vozila so policisti ugotovili, da je voznik vozil pod vplivom alkohola, da je vozil neregistrirano vozilo, na katerem je imel nameščeni različni registrski tablici. Po vrhu vsega pa je vozil še brez vozniškega dovoljenja. 

Kršitelju so vozilo zasegli. Zoper njega bodo podali kazensko ovadbo na pristojno okrožno državno tožilstvo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:33 18. Januar 2020.

    In kaj še tak voznik dela na naših cestah? Odvzem vozniškega za dolga leta.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.