Pijan voznik povzročil nesrečo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kolesar je pravilno pripeljal iz nasportne smeri ...
Oglej si celoten članek

Danes nekaj minut po 13. uri je bila  Policijska uprava Ljubljana obveščena o prometni nesreči s poškodbami pri kraju Čušperk.

Po do sedaj zbranih obvestilih so policisti ugotovili, da je 46-letni voznik vozil osebno vozilo znamke Kia Ceed po lokalni cesti iz smeri Čušperka proti Zdenski vasi. “V ovinku je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v 57-letnega kolesarja, ki je takrat pravilno pripeljal iz nasprotne smeri,” opisujejo.

Prisotnost alkohola

Kolesar je v nesreči utrpel hude poškodbe, zato je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Ljubljanski klinični center. Kolesar je v kritičnem stanju.

Vozniku osebnega vozila je na kraju indikator alkohola pokazal prisotnost alkohola nad dovoljeno mejo, zaradi česar je bil nato odpeljan v Inštitut za sodno medicino na strokovni pregled z odvzemom krvi in urina. Vozniku v vskladu z določili ZPrCP odrejeno tudi pridržanje.

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.