Pijan voznik prehitel motorista in ga huje poškodoval

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Včeraj se v Kranju zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval motorist.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 19.20 se je na Škofjeloški cesti v Kranju pripetila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval motorist. Po do zdaj zbranih obvestilih je bil v nesreči udeležen osebni avtomobil znamke Renault Twingo, temno modre barve. Vozil ga je 30-letnik iz Škofje Loke, ki je po izjavi 57-letnega motorista slednjega prehitel, zaradi česar je motorist padel po tleh, voznik osebnega avtomobila pa je odpeljal naprej.

Policisti so nato voznika osebnega avtomobila izsledili v gostinskem lokalu v Kranju. Ugotovili so, da je vozil pod vplivom alkohola, zaradi česar so ga pridržali.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policija naprošča vse morebitne priče, da jim posredujejo informacije o nesreči na telefonsko številko 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.