Pijan voznik trčil v otroke, en v smrtni nevarnosti

Na Hrvaškem je včeraj pijan voznik trčil v skupino treh otrok v maškarah. Dva sta lažje poškodovana, tretji pa je v življenjski nevarnosti.
Oglej si celoten članek

V soboto okoli 17.35 se je v hrvaškem kraju Oštarije zgodila hujša prometna nesreča. Kot poročajo hrvaški mediji je pijan voznik trčil v tri otroke, ki so hodili ob desnem robu cestišča. Hrvaški policisti so sporočili, da gre za 31-letnega moškega.

Dva otroka sta utrpela lažje poškodbe, tretji pa se v bolnišnici še vedno bori za življenje. Policisti, ki okoliščine nesreče še preiskujejo, so ugotovili, da je imel voznik v času nesreče v krvi 1,52 promila alkohola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mph
    20:36 3. Februar 2013.

    Predvidevam, da je minus od podpornika pijancem za volanom, težko si drugače predstavljam.

  • mph
    13:37 3. Februar 2013.

    Za take primere bi morala obstajat smrtna kazen. In vsaj eno stvar imajo pametno urejeno Američani, seštevanje. Pri nas po …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.