Pijan zapeljal v jarek, potnica padla iz avta

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
V soboto ponoči je voznik avtomobila v Bohinjski Beli zaradi neupoštevanja pravil varne vožnje in pod vplivom alkohola zapeljal s ceste in trčil v obcestni jarek. V nesreči se huje poškodovala potnica v avtomobilu, ki je v trčenju padla iz vozila.
Oglej si celoten članek

Podatki policistov  s  kraja  prometne  nesreče  kažejo,  potnica v avtu ni bila pripeta z varnostnim  pasom. 

Policisti zato opozarjajo, da je ta varnostni pripomoček vez z življenjem, ki bistveno  blaži posledice pri direktnih trkih in pri prevrnitvah ali pri kotaljenju  vozil,  v  kombinaciji  z ostalimi elementi varnosti pa je zelo učinkovit  pri  preprečevanju  telesnih  poškodb v nesrečah. 

Svetujemo dosledno uporabo varnostnega pasu pri vseh udeležencih in na vsaki vožnji.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.