Pijan zbil 16-letnico, nato se je ustrelil

Foto: Žurnal24 Policist v času nesreče ni bil v službi.
Sinoči je v hrvaškem mestu Dugo Selo policist pod vplivom alkohola zbil 16-letno dekle. Po opravljenem alkotestu se je na stranišču policijske postaje ustrelil s službeno pištolo.
Oglej si celoten članek

V času nesreče 44-letnik ni bil v službi. V bolnišnici so ugotovili, da ima dekle lažje poškodbe. Alkotest je pokazal, da je imel policist v krvi kar 2,18 promila alkohola. Privedli so ga na streznitev na policijsko postajo, kjer pa mu njegovi kolegi niso odvzeli službene pištole. Proti jutru je odšel na stranišče, kjer se je ustrelil in umrl na kraju dogodka.

Preiskava poteka
Preiskava dogodka že poteka. Vključeni so tudi preiskovalci iz oddelka za zakonitost postopkov, ki naj bi ugotovili, kako je mogoče, da je imel policist pištolo pri sebi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.