Pijan zbil prometni znak

Foto: Žurnal24
Vinjen trčil v prometni znak in odpeljal naprej. Policisti so ga izsledili doma. Tudi Metličan pijan vijugal z avtomobilom in pri tem še ogrožal otroka.
Oglej si celoten članek

Policiste Policijske uprave Celje je včeraj okoli 21. ure občan obvestil, da je voznik osebnega vozila v Debru pri Laškem trčil v prometni znak in odpeljal naprej.

Voznika so policisti kmalu po dejanju izsledili doma, kjer so opravili preizkus alkoholiziranosti. Alkotest je pokazal 1,5 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, lahko pa pričakuje še globo in obdolžilni predlog zaradi vožnje pod vplivom alkohola, so sporočili s PU Celje.

Ogrožen tudi otrok
V prometne znake se je zaradi opitosti zaletaval tudi Metličan. Vendar je bila v tem primeru stvar resnejša, saj je v avtomobilu prevažal tudi otroka.

Včeraj je metliške policiste občan nekaj po 15. uri obvestil o nezanesljivi vožnji voznika osebnega avtomobila, ki je z vozilom vijugal po vozišču, oplazil oznake ob cesti in poškodoval ogledalo vozila. Policisti so 40-letnega voznika ustavili, napihal je 0,99 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Kršitelju so odvzeli prostost in ga odpeljali v prostor za pridržanje, za otroka pa primerno poskrbeli.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.