Pijana preko žive meje

Foto: Žurnal24 Preiskava vseh okoliščin nesreče še traja. (Foto: Anže Petkovšek)
Voznica v Šempetru je že zjutraj alkoholizirana zapeljala čez živo mejo, v avtomobilu pa je imela dva majhna otroka.
Oglej si celoten članek

Včeraj je okoli 8.40 v križišču za bolnišnico v Šempetru prišlo do prometne nesreče. 31-letna domačinka je z osebnim avtomobilom zapeljala preveč desno preko žive meje, nakar je vozilo obstalo na brežini. V nesreči se je lažje telesno poškodovala, zato so jo odpeljali v šempetrsko bolnišnico, kjer je ostala na opazovanju.  

Policisti so med postopkom odredili preizkus alkoholiziranosti. Alkotest je pokazal, da je imela voznica kar 1,22 mg/l alkohola v organizmu. Še huje je to, da v avtomobilu ni bila sama, pač pa sta bila z njo tudi dva otroka, stara okoli šest let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.