Pijani 19-letni voznik pobegnil peš

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Voznik je povzročil prometno nesrečo in pobegnil s kraja nesreče ne da bi nudil pomoč drugi udeleženki.
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so bili okoli 22. ure obveščeni o prometni nesreči v Slovenski vasi. Voznik osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal na levo in trčil v avtomobil 45-letne voznice, ki je pravilno pripeljala iz nasprotne smeri. Po nesreči je povzročitelj peš pobegnil s kraja nesreče in ni nudil pomoči drugi udeleženki. Poškodovano voznico so oskrbeli v bolnišnici. 

Policisti so kasneje 19-letnega pobeglega voznika izsledili. Izkazalo se je, da 19-letni povzročitelj nesreče nima vozniškega dovoljenja, bil pa je tudi pod vplivom alkohola. V litru izdihanega zraka je imel 0,64 miligrama alkohola (1,33 g/kg). 

Ovadili ga bodo zaradi nevarne vožnje in zapustitve poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.