Pijani najstnici povzročali težave

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Najstnici sta v Kopru tekali po vozišču, ustavljali vozila in grozili kolesarju.
Oglej si celoten članek

Koprski policisti so včeraj pozno ponoči obravnavali 16-letni Ljubljančanki, ki sta morali zaradi svojega vedenja v pridržanje.

Najprej sta tekli po vozišču in ustavljali vozila. Nato sta na kolesarski strezi ustavili voznika kolesa in mu grozili, da ga bosta pretepli.

Kričali sta nanj in zahtevali, da jima izroči kolo. "Ker tega ni želel storiti, sta mu kolo vrgli po tleh," so sporočili s PU Koper. Seveda vsega tega dekleti nista počeli trezni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:18 2. Januar 2014.

    Zopet celinci, ki mislijo da je Obala njihovo dvorišče in da lahko počnejo kar hočejo.

  • 15:15 2. Januar 2014.

    dovolijo vse.

  • 15:14 2. Januar 2014.

    meni pa so veliko bolj patetični, celo skrajno bedni, državljani, ki mislijo, da si lahko vinjenci in drogouživalci (saj bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.