Pijani starši utopili otroka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Rusiji so pijani starši avto porinili v jezero in pri tem pozabili, da so v njem otroci. Dva dečka sta se utopila.
Oglej si celoten članek

Dve ruski družini z otroki, petletno deklico ter dveletnim in štirimesečnim dečkom, sta se odpravili na izlet. Oboji starši so bili pijani, kar je potrdila tudi policija, zato ni čudno, da je voznik z avtomobilom zavozil na brežino, kjer je obtičal.

Materi in eden od očetov so stopili iz avta ter ga začeli potiskati in ga pri tem potisnili v vodo, poroča 24sata. Pijani so na pomoč priskočili vozniku in pozabili na otroke. Petletna deklica se je uspela rešiti sama, oba dečka pa sta se utopila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:42 7. Julij 2011.

    Kaj naredi slaba vodka Rusom,to ne moreš,da verjameš?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.