Pijani voznik povzročil štiri nesreče, sledilo je tole ...

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Novomeški policisti so imeli opravka s pojanim voznikom, ki je povzročil štiri nesreče.
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so bili v četrtek okoli 17.30 obveščeni, da naj bi voznik terenskega vozila na Novem trgu v Novem mestu trčil v parkiran avtomobil in pobegnil s kraja nesreče. 

Policisti PP Novo mesto so na Šegovi ulici izsledili avtomobil in voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Preizkus alkoholiziranosti je 54-letni kršitelj odklonil, zato so mu policisti odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. 

Policisti so ugotovili, da je kršitelj na Novem trgu trčil v dve parkirani vozili in odpeljal s kraja. Vožnjo je nadaljeval proti Westrovi ulici, kjer je zaradi premajhne bočne razdalje trčil v avtomobil voznice, ki je ustavila pred križiščem. Po trku je z vožnjo nadaljeval do parkirnega prostora na Šegovi ulici, kjer je zaradi nepravilnega premika z vozilo trčil še v en parkiran avtomobil. 

Policisti bodo o vseh ugotovitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče, ki bo odločilo o odgovornosti voznika, so še sporočili s PU Novo mesto.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:35 23. September 2022.

    ludo pa živi...

  • 10:31 23. September 2022.

    Dolejnska Republika ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.