Pijani voznik skozi rdečo luč, drugi voznik v bolnišnico

Foto: Arhiv PGD Slov. Konjice
Foto: Arhiv PGD Slov. Konjice
Že pred pol sedmo uro zjutraj je voznik napihal 0,75 mg/l alkohola v krvi.
Oglej si celoten članek

Mariborski policisti so malo pred pol sedmo uro obravnavali prometno nesrečo. 30-letni Mariborčan je vozil osebni avtomobil po Ptujski cesti v Mariboru, iz smeri Miklavža proti centru mesta. Ko je pripeljal v semaforizirano križišče s hitro cesto H2, ni ustavil pred semaforjem, čeprav je v smeri njegove vožnje na semaforju gorela rdeča luč. 

30-letni voznik je v križišču trčil v osebni avtomobil, ki ga je vozil 43-letni Mariborčan. Ta se je s hitre ceste vključeval na Ptujsko cesto in je zavijal levo v smeri Miklavža. V trčenju se je 43-letni voznik lahko telesno poškodoval. Po tehničnem posegu gasilcev na oškodovančevem vozilu so ga odpeljali v UKC Maribor. 

Policisti so z elektronskim indikatorjem alkohola ugotovili, da je imel povzročitelj v organizmu kar 0,75 mg/l alkohola. Odredili so mu strokovni pregled, kazensko pa ga bodo ovadili pristojnemu tožilstvu.

*Fotografija je simbolična. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:16 12. Januar 2018.

    Pijančevanja navajeni šoferji , ne gredo pijani domov ob 3, 4 ali 5-ih zjutraj , ker je takrat največja nevarnost …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.