Pilot kupil pice za potnike

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Potniki, ki so zaradi slabih vremenskih razmer obtičali na letalu, bili navdušeni nad pilotovo potezo.
Oglej si celoten članek

"Nahraniti moram celo letalo," se je začel klic, ki ga je v začetku tedna dobil vodja picerije Domino's v mestu Cheyenne v ameriški zvezni državi Wyoming.

Klical je pilot družbe Frontier Airlines. Letalo s 160 potniki na krovu je bilo namenjeno iz Washingtona v Denver, vendar pa so morali zaradi slabega vremena pristati v Cheyenne. Letalo je bilo prizemljeno okoli dve uri, zmanjkalo pa jim je hrane. Pilot se je znašel in naročil  38 pic, ki so olajšale čakanje na ponoven vzlet.

Pri družbi Frontier Airlines nad pilotovo potezo niso presenečeni. "To, da gredo naši piloti tako daleč v skrbi za potnike, ni nič nenavadnega. Imamo nekaj odličnih pilotov," je dejala Tyri Squyres, predstavnica letalske družbe.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.