Piramida gledanosti

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Začetek sezone. Pink Si bo morda napadla z oddajo Piramida. Druge televizije z novimi šovi že bijejo bitko.
Oglej si celoten članek

"Dogovarjamo se za več oddaj. Ena od možnosti je Piramida, a odločitve še nismo sprejeli, saj čakamo na analizo trga, ki jo bomo dobili v petek. Na podlagi tega se bomo odločili, katere oddaje bomo odkupili," je napovedal solastnik televizije Pink Slovenija Sebastjan Vežnaver. Da nimajo več licence za predvajanje Piramide, so nam potrdili tudi na TV Slovenija.

Dogovarjanje z Gubenškovo

O podrobnostih na Pink Si še ne želijo govoriti, je pa direktorica Nataša Prodan Miani za Žurnal24 potrdila, da se za sodelovanje dogovarjajo tudi z voditeljico Lucijo Gubenšek, ki je na Pinku pred časom vodila resničnostni šov Dvor. Ali jo bomo lahko spremljali v vlogi voditeljice katere izmed novih oddaj, na primer Piramide, nam Gubenškova ni ne potrdila ne zanikala. "Z veseljem vam povem, ko bom zagotovo vedela, govoriti tako malo na pamet pa je zelo nehvaležno," je razložila.

Namigovanja, da naj bi Pink Gubenškovi sicer še vedno dolgoval del plačila za vodenje Dvora, je nekdanja manekenka zanikala: "Plačali so mi vse. Del denarja sem dobila v obliki predplačila, preostalo pa, ko sem se vrnila v Slovenijo. Morala sem počakati, a sem dobila vse do zadnjega centa."

Tekma za gledanost

Medtem ko slovenski Pink z novim solastnikom očitno začenja ambiciozneje razmišljati o lastni produkciji, pa so se največje slovenske televizije TV Slovenija, Pop TV in TV3 pretekli konec tedna spustile v veliko sezonsko bitko za gledalce. Koliko so jih šovi Misija Evrovizija in Kmetija, ki sta se spopadli v istem nedeljskem terminu, ter Ljubezen na seniku, ki gledalce k ogledu vabi ob četrtkih, dejansko osvojili, pa si lahko ogledate v spodnjem okvirju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:29 5. Oktober 2011.

    pink si...kdo pa njih sploh gleda??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.