Piškoti za otroke, ločene od staršev

Foto: Saša Despot VDC Foto: Saša Despot VDC Foto: Saša Despot VDC Foto: Saša Despot VDC Foto: Saša Despot VDC Foto: Saša Despot VDC Foto: Saša Despot VDC Foto: Saša Despot VDC Foto: Saša Despot VDC Foto: Saša Despot VDC Foto: Saša Despot VDC Foto: Saša Despot VDC
Predsednik republike Borut Pahor je danes z otroki, mladostniki in odraslimi, vključenimi v varstveno delovni center Ljubljana v okviru Centra za usposabljanje, delo in varstvo Dolfke Boštjančič, Draga pekel božično pecivo.
Oglej si celoten članek

To je bilo namenjeno otrokom, ki bodo božične praznike preživeli ločeno od staršev, v domovih ali zavodih.

Spečeno pecivo so nato dostavili na enajst različnih naslovov po Sloveniji. Pahor  je z današnjim dogodkom nadaljeval z akcijo peke božičnega peciva pod geslom Otroci za otroke, s katero so začeli lani skupaj z otroki Mladinskega doma Malči Beličeve Ljubljana.

Mladinski dom je Pahor tudi obiskal in jim izročil pripravljeno božično pecivo. Otroci so predsednikov obisk pospremili z glasbenim programom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.