Pištola pred slovenskim časopisom

Foto: Žurnal24 (Foto: primorski.eu)
Pred sedežem Primorskega dnevnika v Trstu so danes pozno popoldne neznanci pustili aktovko, v kateri je bila pištola.
Oglej si celoten članek

Primorski dnevnik na svoji spletni strani poroča, da so v tajništvu slovenskega tržaškega dnevnika okoli 18. ure prejeli telefonski klic s sporočilom, da se pred stavbo nahaja črna aktovka.

Zaposleni so ugotovili, da se pred vhodom v stavbo res nahaja aktovka črne barve in nato poklicali karabinjerje. Po petnajstih minutah so se na prizorišču pojavili agenti mobilnega in političnega oddelka policije, mestni redarji in karabinjerji, ki so Ulico Montecchi, kjer se nahaja stavba Primorskega dnevnika, zaprli tako za avtomobile kot tudi za pešce. N

a prizorišče so prišli tudi pirotehniki, ki so odprli aktovko in v njej našli pištolo, nabojnik, pločevinko neznane tekočine in nekaj pisem.

Pištola ni prva
To je že druga tovrstna najdba pred vhodom v sedež Primorskega dnevnika v nekaj mesecih. Že 17. marca so namreč v poštnem nabiralniku našli ovojnico, v kateri sta bila naboj za pištolo devet-milimetrskega kalibra in sporočilo v italijanskem jeziku, ki se je glasilo: "Za 28. januar, Dan spomina na holokavst, za 10. februar, Dan spominjanja na fojbe in za 17. marec, obletnico združitve Italije."

Sicer pa je bil Primorski dnevnik, podobno kot še nekateri drugi krajevni mediji, v preteklih letih že nekajkrat tarča podobnih groženj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.