Pivčeva se je hudo zmotila

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Aleksandri Pivec se je hudo zareklo.
Oglej si celoten članek

Nekdanja kmetijska ministrica Aleksandra Pivec je s svojimi sledilci na družbenem omrežju Facebook delila misli ob obeležitvi 30. obletnice plebiscita in Dnevu samostojnosti in enotnosti. V nagovoru se je med drugim spominjala dogodkov pred 30 leti, pri čemer pa se ji je primerila napaka. 

Znani citat "Jugoslavije ni več. Gre za Slovenijo" je pripisala dr. Ivanu Pučniku. Avtor omenjenih besed je seveda dr. Jože Pučnik

Pivčeva se je za napako že opravičila. "V govoru se mi je zgodila neljuba napaka, dr. Pučniku je seveda ime Jože. Hvala tistim, ki ste me na to opomnili spoštljivo in strpno," je zapisala. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 34

  • 13:09 28. December 2020.

    po tem ko jo je nabrisal,sanja ona ivana vsak dan.

  • 09:45 25. December 2020.

    Levaki iščejo dlako v jajcu, pr svojih pa spregledajo slona!

  • 00:59 25. December 2020.

    AVTOR B. P. - cisti novinarski presezek - probaj se kaj z sarcem recimo vegetarjanec na kolinah, pa kak je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.