Pivovarna brez člana uprave

Foto: Žurnal24
Iz Pivovarne Laško so sporočili, da je odstopil član uprave Robert Šega.
Oglej si celoten članek

Nadzorni svet Pivovarne Laško bo odstopno izjavo Roberta Šege obravnaval na prvi naslednji seji nadzornega sveta, so zapisali na svoji spletni strani. Šega je tudi član nadzornega sveta Mercatorja.

Odprodaja nepremičnin
Pivovarna Laško zaradi prezadolženosti prodaja tudi nekaj nepremičnin v Laškem in Ljubljani. V Laškem tako prodaja hotela Huma in Savinja ter športno dvorano Tri lilije, v Ljubljani pa večnamensko skladišče.

Za hotel Hum s tremi zvezdicami so Laščani določili ceno v višini 2,3 milijona evrov. Hotel Savinja je na voljo za milijon evrov, za športno dvorano Tri lilije pa bodo skušali iztržiti dva milijona evrov. Za večnamensko skladišče na Letališki cesti v Ljubljani so postavili ceno 1,1 milijona evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.