Plačali za čokolado, ki ni bila za prodajo

Foto: bralka Čokolada Poreč Foto: bralka Čokolada Poreč
Bralka je v trgovini kupila čokolado z napisom "gratis".
Oglej si celoten članek

Na nas se je obrnila bralka, ki bi rada "opozorila slovenske kupce, da se očitno tudi v najbolj uglednih trgovskih verigah dogajajo podlosti do kupcev".

Zaračunali, kar ni za prodajo

Bralka (podatki so znani uredništvu) je v Poreču nakupovala v eni izmed hrvaških trgovskih verig, v Konzumu. Otroku so kupili čokolado s karamelo in jo poleg drugih kupljenih stvari na blagajni tudi plačali. "Doma je otrok želel odpreti čokolado in jo pojesti, nakar smo opazili nalepko na hrbtni strani čokolade GRATIS NIJE ZA PRODAJU???," je zgroženo zapisala.

"Nismo je dobili gratis, plačali pa smo jo. Dokaz je račun. Da je prišlo do "slučajne pomote", ne bi rekli, saj je tako nalepko kar težko spregledati," opozarja bralka, ki ne želi, da bi še kdo naletel na podobno prevaro.

Za pojasnila smo zaprosili tudi pri Konzumu, na njihove odgovore pa še čakamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 21:33 8. Januar 2013.

    No ja težko, da je šlo za napako tko kot berem med komentarji. Tudi jst sem enako čokoladico kupu v …

  • 22:06 2. Januar 2013.

    Pizda kera idiotska novica, rajs se ugasnite, ta histerična baba nej se pa gre pritožit za 30 centov nazaj v …

  • 10:39 2. Januar 2013.

    Pomoje je bila čokpladica zavita skupaj s kakšnim drugim artiklom. Recimo pri nas prodajamo antifrizz in zravem gratis dobiš strgala..ker …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.