Plačati mora 160 evrov: Pahorja ustavili policisti, to je ušpičil ...

Nekdanjega predsednika Boruta Pahorja so obravnavali policisti.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko se je poslovil od predsedniške palače, se je Borut Pahor moral posloviti tudi od varnostnikov. Izteklo se je namreč trimesečno obdobje, v katerem mu je skladno z zakonom še pripadalo osebno varovanje. 

Da se bo Pahor na vse spremembe, ki jih to prinaša, navadil, bo potreboval še nekaj časa. Ko se je prvič brez varnostnikov peljal v službo z avtomobilom, je že prišel v navzkriž z zakonom. "Naredil sem manj kot 3 kilometre in že me je zaradi prekrška ustavila policija," je napisal v objavi na Instagramu. Spregledal je prepoved zavijanja, zato mu je policist napisal kazen. 

O slavni katrci je spregovoril tudi za Žurnal24 in med drugim priznal, da je z njo že bežal pred varnostniki. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 16:56 24. Marec 2023.

    Meni je pa faca, dober predsednik je bil veliko let 🙂

  • 16:22 24. Marec 2023.

    Samo bizgeci, kot je naš Poharček, ušpičijo take vragolije, preveč je odvisen od lizike v podobi Barbike

  • 15:57 24. Marec 2023.

    Revež mora zdaj delat prekrške, da pride v cajtenge.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.