Plačilni nalog natakarice ni prestrašil

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: IFP)
Natakarica in gost se nista pustila motiti – tudi plačilni nalog ni pripomogel k temu, da bi zgodaj zjutraj prenehala poslušati glasno glasbo.
Oglej si celoten članek

Malo pred 5. uro zjutraj so koprski policisti posredovali v gostinskem lokalu v Kopru, kjer sta 31-letna natakarica iz Kopra in 28-letni gost iz Izole poslušala glasno glasbo.

Kot so sporočili s Policijske uprave Koper, je bil natakarici izdan plačilni nalog, poleg tega pa so ji ukazali še, naj zapre lokal, saj je deloval po obratovalnem času.

Takoj ko so policisti lokal zapustili, je natakarica jakost glasbe znova povečala. V postopek se je vmešal tudi 28-letnik, in ker s kršitvijo nista prenehala, je bilo zoper oba odrejeno pridržanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.