Plačilni nalog za 3.550 evrov

Komaj 18-letni voznik bežal pred policisti. Ko so ga izsledili, so mu zaradi številnih kršitev napisali visoko denarno kazen.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Novo mesto so sinoči okoli 20. ure v okolici Črnomlja ustavljali voznika osebnega avtomobila Renault laguna, ki pa ni upošteval njihovih znakov. S pospešeno hitrostjo je nadaljeval z vožnjo in kršil cestnoprometne predpise. V Črnomlju je avtomobil ustavil in skušal peš pobegniti.

Policisti so ga izsledili in prijeli; 18-letni kršitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,35 miligramov alkohola.

Zaradi številnih kršitev Zakona o pravilih cestnega prometa, Zakona o motornih vozilih in Zakona o voznikih so mu izdali plačilni nalog v znesku 3.550 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:35 28. Januar 2015.

    Cigo bo delal? Ha ha

  • 19:24 28. Januar 2015.

    Hitel je na pasji golaž, mu je oproščeno.

  • 18:09 28. Januar 2015.

    Tudi če ga nič nimaš,kot tale zasmojenc , je tako

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.